Pages

sâmbătă, 23 august 2014

Introducere?

Prefer sa cred ca nu stiu sa scriu sau, mai bine zis, ca nu stiu sa ma exprim in scris, la fel de bine cum o fac oral. Accept ideea asta, in ciuda tuturor celor care ma trag de urechi si ma indeamna sa o fac in continuare, spunandu-mi ca ma pricep mult mai bine decat altii.

Fiecare are opinia sa la urma urmei si, vrem nu vrem, o data si o data ne vom intoarce tocmai la opiniile pe care vrem sa le negam cu toata fiinta, incercand sa ne provocam pe noi insine prin aceasta actiune, pornind, de bunavoie, intr-o calatorie cu scopul de a ne descoperi potentialul, limitele, cat si inclinatia ulterioara inspre anumite profesii, hobby-uri, etc.

Avand aceasta idee in cap, am decis sa dau start acestui blog. Nu veti regasi lucruri fericite aici, chiar deloc, veti regasi, poate, o calatorie deja familiara multora, prin mediul socio-urban, cat si prin sentimentele launtrice ce zilnic doresc sa iasa din noi si, la randul lor, precum si noi, aceste fiinte de carne si oase, incearca sa se faca auzite, sa faca un zgomot in raul numit "viata de zi cu zi".

Acest blog l-am facut cu ideea unui jurnal in minte. Un jurnal in care sa imi exprim frustrarile adunate, experienta zilelor ce trec cateodata agale, cateodata al naibii de repede, pe langa mine, lasandu-mi de fiecare data amprente, adanci, de multe ori, care se resimt prin timp, ce este un adversar de necontestat al fiecaruia dintre noi.

Start joc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu